The Mortal Instrument: City of Bones VARNING SPOILERS

Underbart bra film som speglar boken väldigt, VÄLDIGT, bra. När jag bara hade läst några sidor in i bokenn var jag fast. SÅ bra är boken. Det finns 5 böcker i serien och jag hoppas att alla blir till en film och blir resten av filmerna lika bra som första så skulle det vara en gåvasända! Hoppashoppashoppas att de tjänar in tillräckligt men pengar så att det blir uppföljare!!!
De hade med de viktigaste scenerna tycker jag och de som blev borttagna hade kanske varit svårt att få i filmform och få alla att förstå.
CASTING: 

Oerhört bra casting måste jag säga. Passionen mellan karaktärerna finns verkligen där och de speglar bokkaraktärernas känslor, SÅ HIMLA GRYMT. 
Den bästa castade personen är nog Jace Wayland(Jamie Campbell Bower). Han spelar sin roll så ypperligt bra. Och hans utseende, vart ska jag ens börja? Han himmelska blonda hår? Hans käklinje? Han är perfekt, sa jag att han är BRITTISK? Det är nästan det bästa av allt. 
Simon såg lite annorlunda ut än vad jag föreställt mig men han var också så himla bra, hade ett lite goofysmile och sarkasmen fanns där med. Men tyvärr, du slår inte Jace. 
En karaktär jag inte gillade, vilket är en av anledningarna filmen bara fick 9 av 10, var Valentine. Han var sliskig, äcklig och inte alls som jag föreställt mig. I boken var han charmig och karismatisk, en person som Jocelyn skulle kunna bli kär i. Han skulle även ha kärlek för Jace men i filmen såg jag bara bitterhet, jag menar det var en scen där de var beredda att döda varandra.  SÅ FEL.
 
Jag OTPar Jace och Clary även fast de är syskon, eller så byter jag ut Clary mot mig själv. hehe. 
Det ska bli intressant hur de fortsätter med handlingen, kommer Simon bli vampyr(eftersom han inte blev det i första)? 
 
OCH DENNA SCENEN(!!!!):
Lätt en av det bästa grejerna jag sett i hela mitt liv, helt fantastisk gjort och den reflekterade boken så otroligt perfekt. Om du inte hade blivit kär i Jace innan blev du kär i Jace under den här scenen, om inte.... så ljuger du. Här ser man verkligen the cemestry som Jace och Clary har, YES WOHO!!! Jag vill bara se MER MER MER. 
 
ett litet tips innan ni ser filmer, LÄS BÖCKERNA, annars...:
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback