Mina top fem favvis-animerade filmer

UTAN INBÖRDES ORDNING
FROZEN
Älskar du inte Disney's Frozen, eller Frost på svenska, så vill jag nästan inte vara din vän längre. Nej jag skojade bara. 
 
THE LORAX
Denna film är så himla mysig och har så himla söta karaktärer, skiljer sig lite från de klassiska dragen. Plus jag älskar ordet "Thneed" och "Thneedville", så HIMLA gött att uttala. hehe. Jag rekommenderar den starkt. 
 
PETER PAN 
Det finns inget bättre än Peter Pan och det finns så många fina filmer om honom. Peter Pan står verkligen mig nära hjärtat, hur flummigt det än må låta. Jag bara älskar honom. Underbar är han.
 
MONSTERS INC/MONSTERS INC UNIVERSITY 
Stor som liten så är jag ett fan av Mike Wazowski. Alltid positiv. dessa är också mysiga. Sådana filmer man kollar på med något gott att äta och en mysig filt. Me gusta mucho.
 
THE RISE OF THE GUARDIANS
ÅH ännu en karaktär jag älskar: Jack Frost. The Rise of the Guardians, eller De fem legenderna, gör om alla stereotyper till raka motsatsen och det är något jag verkligen gillar med denna film. Tex. Tomten är inte tjock, med värkdens största skägg med snälla renar osv. Han har tatueringar, är muskulös och har riktigt "läskiga" renar. Synd att den inte drog in så mycket pengar, det blir nog ingen tvåa då tyvärr.:(
 

Älskar frozen, Olaf är ju för underbar haha!

Svar: haha ja men visst är han!!
Fanny Lindroth

2014-04-12 kl 20:19:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback