Editing is in process

Håller på att redigera bilderna från Örike men det går inte snabbt..! Här får ni en vacker bild på mig och Justin så länge:
Är vi inte vackra.
 

#nissejugend14 Iphone-bilder

8 & 9 FEBRUARI

Första dagen och det första jag gjorde var att sätta mig i min säng och vad händer? JO, sängen brakar ihop. Jag och min nya superdupersköna rumskompis Anna (som jag inte kände från innan) bröt ihop av skratt och tårar.
I backen var det blåsigt, snöigt och dimmigt. Massa nysnö som gjorde offpistbackarna riktigt goa trots den dåliga sikten. På kvällen var det spex och på bilden ser ni Johan och Love som ger varandra en liten puss. Mys.
 
 
TIONDE FEBRUARI
 
VÄDRET VAR UNDERBART!! Sol som stekte, svettades en hel del den dagen. Jag åkte med ett gäng goa killar och på något vänster fick dom upp mig på en liten topp, jag grät på vägen upp för det var så jobbigt medan de bara traskade raskt upp. Men så väntade Eric och så erbjöd han mig att han skulle ta mina skidor ifall jag tog hans stavar. Det var längesen jag blev så tacksam över något så litet. På toppen där sen åt jag pizzasnö och hade lite snökrig med E. What a day. Sen var det Eric och Robins tur att ha spex, jag grät då också. MEN av skratt den här gången.
 
 
12 FEBRUARI

Då var vädret inte heller fy skam. Vi åkte över till Italienska gränsen och chillade. Sjukt goa backar. Denna gången åkte Betty med, och som ni ser var hon en riktig pingla! Tycker bilderna pratar för sig själva, en fantastisk dag.
 
13 FEBRUARI
 
13 februari bestod av strålande sol och fula SNAPPchats, det här är bara ett litet smakprov av veckans snapchats. Some are too beautiful to show. Till höger ser ni Love och Artur som gör Titanic i solen.
 
 
 
14 FEBRUARI - ALLA HJÄRTANS DAG

Alltså allra sista dagen i backen. Vi åkte tre åk, sen satt vi i solen och stekte, drack öl och åt pommes. Och vad vore alla hjärtans dag utan mysiga dubbelhakor och fula bilder? 
Blev slagen gul och blå av Artur när vi körde viking, men vill man vara med i leken får man leken tåla. Blåmärket blev inte precis bättre av all fight jag hade i snön innan vi åkte hem från backen heller.
Under dagen skickades det lite kärleksbrev hit och dit, vilket vi hoppas på blev uppskattat! 
På kvällen bjöds det på mycket skratt och gråt och fula bilder.
En riktigt lyckad alla hjärtans dag om du frågar mig.
 
 
 
15 FEBRUARI
 
Knasig bussresa hem, mycket skratt och dylikt. Kunde inte komma tillbaka till min plats på kvällen så somnade på golvet och lyckades sova ganska bra tills jag vaknar av att Eric lagt sig med huvudet jämte mig och STORsnarkar, hahaha. Men på något vänster somnade jag om. 
 
 
SKA FÅ ANNAS BILDER MED, BILDBOMB KOMMER SNART.
 
Stort tack för alla som förgyllde min vecka!!!

Why so seriös?

 
<Gammal bild>

Nu är jag hemma från Österrike. 
Jag är så lycklig för resan gick så bra och jag lärde känna så många personer och lärde känna gamla vänner ännu bättre, vilket är så awesome att jag vill skrika högt.
Några kärleksdikter och presenter hit och dit på alla hjärtans-dag och massa go skidåkning, sol och värme alla dagar utom två. UNDERBART!
I morgon så får jag några bilder från Anna och så kommer mina Iphone-bilder upp med, CAN NOT WAIT! 

Still alive but I am barely breathing

Om några timmar drar jag till Österrike.
Men nu har jag ny design, bara några få justeringar kvar att fixa. 
SEE YOU GUYS IN A WEEK. 
Kanske hinner blogga under veckan men högst troligen inte.