Kasst försök till pussmun

Kan någon pls lära mig göra en pussmun???? Mitt ilandsproblem just nu.

Lars Winnerbäck med en mix av Per Gessle

Suttit på altanen och fotat, målat, sjungt, chillat. Ja allt för att fördriva tiden. Vill någon hitta äta en pizza eller ngt med mig? Call me.

Åska regn och blöta kläder

-blickar tillbaka till midsommar som var solig och trevlig, dock blåsig. men bättre än detta vädret.-
 
Idag var jag ute och gick, sen så stötte jag på Anna Svensson och vi gick en bit till. Vi stannade till hos Sargon i pizzerian (och fick gratis mat<333) sen när vi skulle gå hem så börjar det blixtra och åska megamycket så jag och Anna stod under ett tak vid kyrkan i ca 20 min innan vi trotsade blixtrarna och gick hem. Vi var gaaanska dygnsura. Men mysigt vare.

Jag har varit mindre än en meter från Harry Styles

OCH jag fick vara en meter nära Niall Horan och Louis Tomlinson, alltså HALLÅ eller? Så himla magiskt! Detta är bara några få snabbt redigerade bilder från min iphone. Ett större inlägg med mer planerade bilder kommer. Även filmer. iiiih. 

NEW

Kände att det behövdes en somrig makeover = såpbubblor, krans i håret, klänning och en lada. 

gla' midsommar hörni

 

KÖPENHAMN

ÄNTLIGEN är vi framme vid vårt hotell. Resan hit har inneburit inställda tåg,panikbokning av bussar, illamående och borttappad plånbok. Men äntligen är vi framme. Lina och Sofie sover. På golvet, även fast det finns tre sängar. Haha. Men jag sitter här och är allmänt nöjd. Ikväll blir det ut på äventyr. Bäckäng Student #BäSt14 -Flak-

 
 

Bäckäng Student #BäSt14 -Utspring-

Alltså det är lite jobbigt att gå igenom dessa bilder, är SÅ taggad inför nästa år när det är min tur. Iiiih.

Linas&Sofies Student 2O14 (+Jessie)

 

VILKEN HÄRLIG DAG SHALALALALA

Det är sommarvärme, jag var ute och tränade, spelade fotboll med pappsen, åt typ trettio kilo jordgubbar och jag var lycklig. Det brast när jag senare kom tillbaka till verkligheten och insåg att jag måste plugga. MEN what a day.

BAL 2O14 - Kusinvitamin Benita

Så vacker, så fint hår och fin klänning!! Stiliga minsann!

Annis och Carruu

Spenderade Almås&Viskastrands bal med Anna och Carolin. Det var ytterst trevligt (minus rökningen hehe).

Pappa och jag

 
Orkar inte att jag är så skev medan pappa bara är totalt fotoredo. C'est la vie.

BÄCKÄNG BAL 2O14

 

BAL 2O14 - Lina Steenari

Lina kan nog vara en av de finaste jag sett, någonsin, på alla sätt o vis. Hon har de allra bästa egenskaperna och som ni ser är hon ju fantastiskt snygg med.
 

BAL 2O14 - Sofie Axelsson

Här kommer en annan amazing tjej, fina&underbara Sofie. Precis lika vacker på insidan som på utsidan. Jag är lyckligt lottad som har både Lina OCH Sofie som mina närmsta vänner.
 

Kryckor, förlust och ont i ryggen

-Bilder från BT, Hult och Lasse-
Igår, söndag, var det dags för fotboll igen. Elfsborg förlora. Fy. Ont i ryggen av att bara stå upp fick man också, dubbelfy. Men resten av kvällen fick jag agera krycka, men det var mysigt och faktiskt inte alls jobbigt (förutom för honom då).