EYE OF THE TI.. LION

Blev bjuden till djurparken med fina vänner. Självfallet så hängde kameran med och tänker lägga upp bilderna i separata inlägg så idag blire lejonen och tigrarnas tur.

The Maze Runner

THE MAZE RUNNER AV JAMES DASHNER
Handling: When the doors of the lift crank open, the only thing Thomas remembers is his first name. But he's not alone. He's surrounded by boys who welcome him to the Glade - a walled encampment at the centre of a bizarre and terrible stone maze. Like Thomas, the Gladers don't know why or how they came to be there - or what's happened to the world outside. All they know is that every morning when the walls slide back, they will risk everything - even the Grievers, half-machine, half-animal horror that patrol its corridors, to try and find out. KÄLLA
 
Mina tankar: Jag är så himla fast på dessa böcker. Gillar du spänning och läskigheter är denna perfekt!! Samma stuk som Divergent, The Hunger Games och City of Bones mm. Jag bara älskar hur hela boken är uppbyggd och att det inte är uppenbart hur det slutar, jag menar slutet är så chockande och då ska jag inte gå in på ANDRA bokens slut. Denna serien är mind blowing. Håller på med tredje boken, The Death Cure, och ärligt talat har jag ingen aning om hur den ska sluta. Men spännande som attan är det.
 
TIPS: LÄS!
Se även: The Maze Runner kommer ut på bio i september 2014, med till exempel Dylan O'Brien (Teen Wolf) i huvudrollen. Trailern är bara två minuter men visar ändå grymt bra innehåll, I'M SO EXCITED. Förutom Mockingjay part 1 så kommer denna vara högt upp på listan av bästa filmer 2014.

MYSKVÄLL

Igår blev jag inbjuden till myskväll hemma hos Jessica, mycket trevligt. Fotograferingen tog jag hand om men Emma, Maria, Linnea, Jessica och Felicia ställde så hjärtligt upp på att bli fotade. Grym lördag!

plugg,plugg och mera plugg.

Har nog inte haft en enda lektion utan prov eller test denna veckan och det är bra tisdag, och mer kommer. MUMS på plugg. Eller snarare MUMS på pluggmat!

REKLAM SOM KRÅNGLAR

Jag har kryssat i att jag inte vill ha panoramareklamen egentligen men ändå så har blogg.se lyckats lägga in ÄNNU mer reklam och det pajar hela designen. JAG BLIR SÅ ARG. Vet någon hur man fixar detta så snälla säg till! Tack på förhand.
 

I TURKIET VAR JAG LYCKLIG

 
 
KAN NÅGON TA MIG TILLBAKA, SNÄLLA SÖTA RARA. 
 

Drowning in a sea of plugg

Usch och fy för plugg. Vill bara sova men måste plugga matte, spanska, historia, idrott mm. WÄH. Låt tiden gå fort.

Estettreornas Romeo&Juliet

Tänkte bara rekomendera föreställningen som estettreorna på bäckäng satt ihop. SJUKT bra. VIll så gärna se den igen. Allt var så bra. Har du möjligheten så se den. Du kommer inte ångra dig. 

Seriesnack Upd.

Serier jag sett klart från början till slut:

The O.C
Vänner
90210
Scrubs
Pretty Little Liars (väntar på nästa avsnitt)
Ravenswood (väntar på nästa säsong)
Desperate Housewives
Legend of the Seeker
House
Once upon a time (senaste avsnittet)
Sherlock Holmes
Morden i Midsomer
 
Serier jag ligger efter i:
 
How I met your mother
Gossip Girl
Glee (season 5)
Awkward
Hart of Dixie (season 3)
Sex and the City
Carrie Diaries
Doctor Who (season 1)
 
 
Serier jag vill titta på:
 
Greys Anatomy
Supernatural
New Girl
Breaking Bad
Game of Thrones
One Tree Hill
Misfits

Elsa från Frozen

 
Jag satt och lekte lite i photoshop och illustrator innan. Resultatet blev en Chibi-Elsa från filmen Frozen.
 
 

Lite ny design

Ändrade tillbaka till "meny"-knappen jag hade innan och bytte även header till en slideshow, med favvisserier&filmer. Nu är jag GANSKA nöjd med designen, har ni några tips på förbättring så säg gärna till!
KRAM XX.

SERIETIPS: SHERLOCK

 
-Tumblr-
Skådespelare: Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Una Stubbs, Rupert Graves m. fl.
Genre: drama, crime, mystery - Längd: varje avsnitt är 90 min. 
Betyg: 10/10
 
Jag tänkte tipsa om min nya obsession Sherlock. En brittisk tv-serie om Sherlock Holmes och Dr John Watson. Jag var väldigt skeptisk mot den i början men tänkte ändå ge den en chans och nu är jag fast. HELT SINNESSJUKT BRA. Varje avsnitt är 90 min vilket är ungefär som en film, så himla bra va? Än så länge finns det tre säsonger och varje säsong innehåller 3 avsnitt. Nästa säsong kommer nog inte ut förrän om två år, NOOO. Det gör mig ledsen. 
Det finns många Sherlock Holmes-skådisar bl a Robert Downey Jr men jag har hittills inte sett någon så bra som Benedict Cumberbatch. Och ett STORT Martin Freeman-fan som jag är så ÄLSKAR jag han som Dr John Watson. 
Så följ mitt råd, kolla på den, bli helt fast, u won't regret it.
 

MUSIKTIPS-Jamie Campbell Bower

Jamie är absolut en av mina favvisskådespelare och även som person. Han sjunger magiskt och spelar gitarr så otroligt bra! Vill ni läsa om filmen där han spelar Jace kan ni klicka här!

NEW

 
Dr Denim - Junkyard Vans - Junkyard •även ny frisyr•

Fruits&Friends

Tänkte tipsa lite om en juicebar i lilla borran, nyttigheter som smakar massa gott och till ett rimligt pris! Ni hittar Fruit&Friends på Allégatan. 

Ett stycke naturare

Goa Anton och Natalya. 

OH JOY

Iiiiiih,tack mammi! Jag börjar fixa upp min garderob inför våren, all street of course. ME GUSTA.

YESTERDAY

Ännu ett 19årsfirande avklarat, igår var det Love som skulle firas. Alla blir gamla utom jag.
 
 
 

SOFIE 19 ÅR

Igår fyllde ingen mindre än Sofie år, 19 år. Herregud, snart pensionär ju. Vi,jag Sofie Jessica och Lina, fixade feeetaste pannkakstårtan, den blev supersmarrig.
 
 
 
 
 
 

ÖSTERRIKEBILDER DEL 2

 
 
 
Vilket bättre avslut om inte med dubbelhakor?
ANNA WENNERSSONS BILDER OCH REDIGERINGAR.

ÖSTERRIKEBILDER DEL 1

ALLA FOTON TILLHÖR ANNA WENNERSSON.
REDIGERAT AV MIG.