By far det häftigaste jag vart: vimmelfotograf @ ETON

Håller just nu på att redigera bilderna från idag. Vad har jag gjort idag då? Jag har haft turen och den stora möjligheten att vara fotograf för Eton i Gånghester för en av deras "Eton Collage". Eton Collage är ett event som Eton håller där folk från olika städer å länder som antingen jobbar för Eton eller med Eton kommer för på besök i två dagar och lär sig om hur arbetet här går till och varför. Dagen började med lunch i Gånghester som fortsatte med mingel och sen så var det lite föreläsningar, rundvisningar mm. Min uppgift var att försöka få allt på bild. Alla interaktioner, händelser osv. Senare på kvällen var det lite förfest/mingel i Villastan där jag och Anna W fotade allt och alla, som sedan avslutades med en middag. 
 
Det jag fått uppleva idag är verkligen något unikt och jag fick verkligen prova på hur det skulle vara att va en riktig fotograf. Det är viktigt att man får en balans mellan de man fotar och sig själv så att man hittar en connection så att den man fotar känner sig mer bekväm. 
 
Imorgon är det dags igen och jag är ännu mer redo än jag var idag, nu när jag kommit in i det. Det är jätteroligt att prata med alla från olika länder och få höra deras syn på Gånghester, Eton och Sverige. 
 
Håll utkik på Etons Instagram där mina bilder kommer publiceras.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback