Ny tröja: VANS

Var med min kära vän Elin igår för att kolla på skor till nyår men istället för skor kom jag hem med en ny fräsch Vans Off The Wall-hoodie. ME GUSTA. Det sved lite i plånkan men det var det värt.
Finns i Vansbutiken i GBG för 699:-.
 

Christmas me

knappast den bästa kvalitén men idag duger den, GOD JUL ALLIHOPA.
 

Julbak: Min kusin Fridis

Fokuserad tjej.
Julbak med släkten är alltid mysigt och gott. Jag och pappa har troligen ätit våra kroppsvikter i godis de senaste dagarna. YUMMY.
 

Julbak: Min snygga kusin Samuel

FYI, min kusin äger. Bra på att äta upp det som blev kvar i bunkarna.

Spendera julen med FRIENDS

Vänner-fan som jag är, tänkte jag skriva ner alla jul-episoder som Vänner har. 
Säsong 1 och 10 har tyvärr inget avsnitt.
Efter de så finns det i nästan alla.
Säsong 2 Avsnitt 9 - The One With Phoebes Dad
Säsong 3 Avsnitt 10 - The One With Rachel Quits
Säsong 4 Avsnitt 10 - The One With The Girl From Poughkeepsie
Säsong 5 Avsnitt 10 - The One With The Inappropiate Sister 
Säsong 6 Avsnitt 10 - The One With The Routine
Säsong 7 Avsnitt 10 - The One With The Holiday Armadillo
Säsong 8 Avsnitt 11 - The One With The Creepy Holiday Card
Säsong 9 Avsnitt 10 - The One With The Christmas in Tulsa 
 
 
 
 

För att ära The Mortal Instrument

Så äckligt dåligt photoshopad, men det är inte det jag ville framföra utan runan. 
 

The Mortal Instrument: City of Ashes

CITY OF ASHES SKA BLI FILM. I REPEAT, DEN KOMMER BLI EN FILM. 
WOHO!! De håller till och med på att filma den just nu!
Har du inte läst böckerna än så do it, eller ge bort i julklap, så värt.
•bild från första filmen

Da Matteo

|Catching up with my dear friend Felle|

Tre karaktärer som jag älskar

SETH COHEN↓
Hur kan jag inte älska denna quirky, roliga, underbara killen?? Seth Cohen, från The O.C, alltså. Han till höger som snackar om burritos. Han älskar serier(=han läser, WOHO), han är osäker men vet ändå preciiis vad han vill ha, han OTPar sig själv med en tjej som han inte ens känner ungefär som jag gör, han är så SÖT och har ganska långt lockigt hår. MMH-MMM-MMMM. 
-
CHANDLER BING↓
 
Jag tror inte ord kan beskriva mina känslor för F.R.I.E.N.D.S och Chandler Bing. ALLLLT är så perfekt, och han är så himlans rolig. Han är också sådär quirky och awkward men ändå älskvärd, precis som Seth. Could he BE more perfect?
-
Peeta Mellark↓
 VILKEN KILLE ASSÅ!! HAN är ju bara för bra, nu syftar jag inte bara på Josh Hutcherson och filmerna utan även Suzanne Collins karaktär Peeta Mellark. Men Josh gör ett exeptionell bra jobb som Peeta och det är bara att bocka och buga. TACK.

Miss my granny!

Bild tagen första advent, hon är mysig. Ska julhandla med henne och min lilla kusinvitamin Frida på torsdag. MYS.
 

The Mortal Instrument: City of Bones VARNING SPOILERS

Underbart bra film som speglar boken väldigt, VÄLDIGT, bra. När jag bara hade läst några sidor in i bokenn var jag fast. SÅ bra är boken. Det finns 5 böcker i serien och jag hoppas att alla blir till en film och blir resten av filmerna lika bra som första så skulle det vara en gåvasända! Hoppashoppashoppas att de tjänar in tillräckligt men pengar så att det blir uppföljare!!!
De hade med de viktigaste scenerna tycker jag och de som blev borttagna hade kanske varit svårt att få i filmform och få alla att förstå.
CASTING: 

Oerhört bra casting måste jag säga. Passionen mellan karaktärerna finns verkligen där och de speglar bokkaraktärernas känslor, SÅ HIMLA GRYMT. 
Den bästa castade personen är nog Jace Wayland(Jamie Campbell Bower). Han spelar sin roll så ypperligt bra. Och hans utseende, vart ska jag ens börja? Han himmelska blonda hår? Hans käklinje? Han är perfekt, sa jag att han är BRITTISK? Det är nästan det bästa av allt. 
Simon såg lite annorlunda ut än vad jag föreställt mig men han var också så himla bra, hade ett lite goofysmile och sarkasmen fanns där med. Men tyvärr, du slår inte Jace. 
En karaktär jag inte gillade, vilket är en av anledningarna filmen bara fick 9 av 10, var Valentine. Han var sliskig, äcklig och inte alls som jag föreställt mig. I boken var han charmig och karismatisk, en person som Jocelyn skulle kunna bli kär i. Han skulle även ha kärlek för Jace men i filmen såg jag bara bitterhet, jag menar det var en scen där de var beredda att döda varandra.  SÅ FEL.
 
Jag OTPar Jace och Clary även fast de är syskon, eller så byter jag ut Clary mot mig själv. hehe. 
Det ska bli intressant hur de fortsätter med handlingen, kommer Simon bli vampyr(eftersom han inte blev det i första)? 
 
OCH DENNA SCENEN(!!!!):
Lätt en av det bästa grejerna jag sett i hela mitt liv, helt fantastisk gjort och den reflekterade boken så otroligt perfekt. Om du inte hade blivit kär i Jace innan blev du kär i Jace under den här scenen, om inte.... så ljuger du. Här ser man verkligen the cemestry som Jace och Clary har, YES WOHO!!! Jag vill bara se MER MER MER. 
 
ett litet tips innan ni ser filmer, LÄS BÖCKERNA, annars...:
 

I am a tribute from district 14

Jag bara ÄLSKAR min Mockingjaypin, så himla fin. Har även en fläta, till Katniss ära! 
 

Jag i 44a ord

me: reads books
me: spends money on books
me: talks about books
me: laughs about books
me: cries about books
me: thinks about books
me: sniffs books
me: touches books
me: sleeps with books
me: writes about books
me: blogs about books
me: books
från Tumblr

Mina top tre favvis-intron

1. VÄNNER↓
 
Jag menar, hur kunde jag INTE välja vänner som top 1? Seriöst en av de bästa sakerna som hänt i mitt liv på länge. Låten har jag hört ett x antal gånger men har fortfarande inte tröttnat utan sitter och njuter, sjunger med och klappar händerna på rätt ställe. Introt är så udda: en fontän, en soffa och en lampa, lite dans i vattnet. Det är allt som behövs. PERFEKT.
2. The O.C↓
 
Tätt efter kommer min andra favvisserie, nämligen The O.C. Även detta en låt jag aldrig tröttnar på. Åh, bara av att se denna video blir jag helt varm i kroppen, blir nog dax att kolla om serien snart!
3. 90210
 

Och slutligen, 90210. Den nygjorda och inte den gamla 90210 Beverly Hills. En låt jag blir glad av och jag tröttnar inte på denna heller. (Sorry för kass kvalité på sista)

Want to see | JUSTIN BIEBER'S BELIEVE

Justin Bieber's Believe 
 
SNART så kommer Justins nya film, WOHO!! Tror den kommer vara svinbra, kanske inte för ickebeliebers men fö mig och många andra kommer det vara dkfgdjgldrg. Go Justin!

The Hunger Games: Catching Fire. VARNING SPOILERS

 
 
 
Oj.. Vart ska jag ens börja? Jag har väntat på den här filmen i flera år, läst alla böcker minst 10 gånger om och hade väldigt höga förväntningar av filmen. Jag har varit lite skeptisk mot hur den skulle bli då första filmen inte var riktigt så bra som jag hade förväntat mig, men tack o lov så var Catching Fire något makalöst bra. Hundra gånger bätttre än Hunger Games, såklart så hade de en större budget nu och hade mer tillgågar men ändå! Sen de nya karaktärerna Finnick, Joanna, Mags, Beetee mm, SÅ bra casting. Alla passar så enormt bra för sina roller, Sam Claflin (Finnick Odair)  kunde inte gjort en bättre tolknig av Finnick. Jennifer och Josh, finns det några mer perfekta för rollerna som Katniss och Peeta? SKULLE INTE TRO DET. Båda har sån känsla för sina karaktärer och det är hjärtekrossande att se dem agera. Några andra som också växer i sina roller är Elizabeth Banks (Effie Trinket) och Woody Harrelson (Haymitch Abenarthy), vilken skillnad från första filmen, underbart att se. Låt oss inte glömma CEASAR(!!), my god han gör sin roll så otroligt bra att jag vet inte vart jag ska ta vägen.
 
Hela omgivningen i CF är så himla välgjort, till minsta detalj, det gör mig så glad att jag spricker inombords. Arenan är fullkomligt magnificent. PRECIS som jag föreställde mig när jag läste boken. Även hur tåget, de olika distrikten, distrikt 12 såg ut passar bra med boken. Jag får inte heller glömma The Capitol Couture, svinbra jobb på alla Katniss och Peetas outfits.
 
En annan grej som är så bra att jag vill börja gråta är hur de fångat alla superviktiga scener och citat ur boken (som inte fanns så mycket i första). Det är sånt som får alla fangirlande människor på fall. Jag bara ÄLSKAR hur hängiven Peeta är mot Katniss, jag kan verkligen se kärleken emelland dem och det är så fint!! började gråta flera gånger för jag vet ju vad som händer liksom.
Tex min favoritscen, när Haymitch, Peeta, Katniss och Joanna står i hissen och Joanna plötsligt tar av sig alla kläder och står naken. ALLAS UTTRYCK ÄR SÅ EXCEPTIONELLT BRA, speciellt Katniss. Ord kan inte beskriva hur bra hennes uttryck är, under HELA filmen, så här får ni se:
Även älskade Finnick:
OCH TÄNK ATT DET KOMMER TVÅ FILMER TILL. TVÅ. FILMER.
Tyvärr så kommer inte Peeta vara med så mycket i första delen av Mockingjay men det är väl bra med tanke på att han är borta mycket i första delen av boken, eftersom Capitol tog honom och gör honom galen. Men det gör mig ledsen för jag kommer sakna honom. Francis Lawrence har dock bekräftat att Peeta kommer vara med i slutet och det kommer vara ett omg-moment, vet inte om jag kommer kunna hantera det. Jag kommer gråta floooder när Finnick dör, shit pommes frites, de kommer vara så sorgligt hur ska jag klara DET? 
Så om jag dör nästa december nästa år så är DETTA förklaringen, Hunger Games, Catching Fire och Mockingjay Part 1&2 kommer bli min död. Jag älskar nästan filmerna lika mycket som böckerna, det är sjukt för böckerna är mitt allt. Jag skulle kunna sitta här och spekulera ännu mer, säkert i flera a4or men tvivlar på att ni ens läst det här men OM du har det och vill diskutera det ännu mer så är det bara och kommentera, att diskutera THG är ungefär min favvissyssla i livet.
SAMMANFATTNIG: BÄSTA. FILMERNA. OCH. BÖCKERNA. EVER. 

Jul, jul, strålande jul

mysig julstjärna som lyser upp de mörka decemberkvällarna
 

Selfie - profil

Satte upp kameran och knäppte några bilder för en stund sen. Resultaten blev faktiskt bra, woho!
Idag har dagen bestått av en härlig vinterpromenad, julmusik och städning. Senare ska jag fixa det sista inför lucian imorgon.