#lasse #kulturveckan

 
Lyckan när Lasse gjorde 2 (3*) mål för Elfsborg igår + att han log mot mig. Jag har inte vart så genuint lycklig på ett bra tag. Sen efter matchen bar det av mot annelund med Carro, Jesper och Helge. Det var mys. 
 
Under kulturveckan har jag blivit smackcamad med raklödder, tack Himpis Miko & Calle, jag har tagit en selfie med Mikolaj, spelat quidditch mm. JAG ÄLSKAR KULTIS. 
 
Idag blire kortege, vilket jag också gillar, speciellt nu när jag känner så många. Ska bli roligt och se alla. 

Top tre favvisbromances

Seth&Ryan -The O.C
Absolutfavvis är dessa två filurer. Har du inte sett The O.C så har du missat en av världens bästa serie och världens bästa bromance.
 
 
Chandler&Joey - F.R.I.E.N.D.S
Säger likadant här: Du har missat världens bästa och roligaste serie. Jag är helt besatt och kan varenda replik utantill. Vänner är livet.
 
 
Johnlock (Sherlock+John Watson) - Sherlock
Trots de få säsongerna och avnittena(9st) så har denna växt otroligt mycket och kemin mellan Benedict(Sherlock) och Martin(John) är så rdjgnlkmdf. GRYM(!!) serie för övrigt. 
 
 

MICHELLE BDAYPARTY - innan

-Natalya, Regina, Michelle, Calle, Anton, Louise-

Boyfriend for the evening

-För några timmar sen på Michelles födelsedagsfirande på Jensens-
Som ni ser är jag SJUKT taggad att få vara Calles dejt medan han är raka motsatsen. Förutom på sista bilden, SÅ glad var han egentligen. Hehe. Mycket lyckad kväll med ofantligt många skratt. Mer bilder kommer snarast.

Jag vill bli frisk och jag vill träna

-Bild från cirkus 2 veckor sen när jag skulle träna och var aspepp-
Finns det något värre och vara sjuk när det är strålande väder ute och allt man kan göra är att sitta inne och må dåligt? Suck. Just nu vill jag bara ut och springa tills hela kroppen skriker NEJ. Jag vill till gymmet. och framför allt: JAG VILL ITNE SITTA HEMMA och ruttna bort.

Never ending series - Pretty Little Liars

Pretty Little Liars
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Sammanfattning: Four friends band together against an anonymous foe who threatens to reveal their darkest secrets, while unraveling the mystery of the murder of their best friend.
Skådespelare: Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Ian Harding, Shay Mitchell, Sasha Pieterse mm.
Säsonger: 4 stycken. Säsong 5 kommer ut 10 juni 2014. 
 
So.. Vart ska jag börja? Jag har kollat på Pretty Little Liars sen det började och ärligt talat tyckte jag det var sjukt bra och väldigt spännande. Fram tills tredje eller fjärde säsongen så tyckte jag det var jättekul att spekulera kring olika teorier vem "A" var osv. Men med tiden så blev serien rörigare och rörigare. Producenterna lovade oss saker de sedan inte höll och avslutade aldrig olika "leads". De trycker in fler och nya karaktärer i varje nytt avsnitt och det blir aldrig något av det. Det känns som om de bara försöker hålla elden vid liv och fyller ut det med massa skit. I det senaste avsnittet "A is for Answers" fick vi en hel del ny information.
 
Hur länge ska de hålla på att dra ut på vem denne "A" är? Marlene har twittrat några gånger att den kommer ha 5 säsonger till. Kommer folk fortsätta kolla för att det är bra eller för att det vill ha ett svar. Det känns lite som gossip girl, alla vill veta vem som ligger bakom identiteten. hmm. 
 
-SPOILER- Om season 4 finale:
Dock så skapade det ingen vidare spänning. Efter sån här lång tid, varför skulle de döda Ezra(när de även fick reda på allt han gjort)? It does not make any sense. Sedan, vi vet FORTFARANDE inte vem som är bakom A. Ali lever, wow, men det visste vi redan. Vad vi inte visste var hur skum Mrs D är. Det är nog det enda som chockade mig faktiskt. Kan det vara Jason hon skyddar? Hope so, för då kommer säkert han vara med mer i serien. Jag gillar Jason. 
 
 Här är en sammanfattning:
 

PLUGGFIKA MED SOFIA

Would you look at this beauty? Hennes blogg har ni här. Jättemycket plugg blev det la inte men allt plugg är bra plugg och det blev en underhållande eftermiddag. Hon är najs.

BOKTIPS - bokserier

THE MORTAL INSTRUMENT

Denna har jag skrivit om tidigare, klicka här för att komma till den, men den är värd att nämna igen. Oerhört bra serie som tyvärr sjunker lite i för varje bok. MEN det ska komma en sjätte bok som jag hoppas kommer avsluta serien på ett sånt där fantastiskt sätt som man blir mållös. 
 
"When fifteen-year-old Clary Fray heads out to the Pandemonium Club in New York City, she hardly expects to witness a murder -- much less a murder committed by three teenagers covered with strange tattoos and brandishing bizarre weapons. Then the body disappears into thin air. It's hard to call the police when the murderers are invisible to everyone else and when there is nothing―not even a smear of blood―to show that a boy has died. Or was he a boy?"
 
THE HUNGER GAMES TRILOGY
De absolut bästa böckerna jag läst. Utan tvekan. Skrivit om dem här. Ett måste att läsa ifall ni inte redan gjort det. Ni har säkert sett filmerna och tyckt det var bra men det är INGET jämfört med böckerna. Tro mig. 
 
"In a dark vision of the near future, a terrifying reality TV show is taking place. Twelve boys and twelve girls are forced to appear in a live event called the Hunger Games. There is only one rule: kill or be killed.

When sixteen-year-old Katniss Everdeen steps forward to take her sister's place in the games, she sees it as a death sentence. But Katniss has been close to death before. For her, survival is second nature."
THE MAZE RUNNER TRILOGY + THE PREQUEL

Oh, denna är lite annorlunda mot de andra böckerna som jag brukar läsa för denna är skriven ur en killes perspektiv vilket jag gillar. Blir ju även film i år, skrev om boken här, och tror varenda kotte kommer gilla den!! Vet inte hur den är på svenska men på engelska var den lättläst, spännande och oförutsägbar. WOW. 
Sedan så läste jag The Kill Order med som är en "prequel" av serien. Alltså att den berättar om hur det var innan första boken. Liksom knyter ihop allt. 
 
"If you ain't scared, you ain't human." 

When Thomas wakes up in the lift, the only thing he can remember is his name. He's surrounded by strangers--boys whose memories are also gone.

Outside the towering stone walls that surround the Glade is a limitless, ever-changing maze. It's the only way out--and no one's ever made it through alive.

Then a girl arrives. The first girl ever. And the message she delivers is terrifying.
 
 

Ingen speciell ordning på böckerna utan de är några utav mina favvisböcker som jag ville dela med mig av. 

Myslördag

 

Fruits&Friends

Mumisga smoothies inne i mysiga Fruits&Friends-cafeét.

testar min nya leksak

Köpte en självutlösare till kameran idag. WOHO. Det är väldigt behövligt må jag säga. 89 kr på Claes Ohlson.

Mina top fem favvis-animerade filmer

UTAN INBÖRDES ORDNING
FROZEN
Älskar du inte Disney's Frozen, eller Frost på svenska, så vill jag nästan inte vara din vän längre. Nej jag skojade bara. 
 
THE LORAX
Denna film är så himla mysig och har så himla söta karaktärer, skiljer sig lite från de klassiska dragen. Plus jag älskar ordet "Thneed" och "Thneedville", så HIMLA gött att uttala. hehe. Jag rekommenderar den starkt. 
 
PETER PAN 
Det finns inget bättre än Peter Pan och det finns så många fina filmer om honom. Peter Pan står verkligen mig nära hjärtat, hur flummigt det än må låta. Jag bara älskar honom. Underbar är han.
 
MONSTERS INC/MONSTERS INC UNIVERSITY 
Stor som liten så är jag ett fan av Mike Wazowski. Alltid positiv. dessa är också mysiga. Sådana filmer man kollar på med något gott att äta och en mysig filt. Me gusta mucho.
 
THE RISE OF THE GUARDIANS
ÅH ännu en karaktär jag älskar: Jack Frost. The Rise of the Guardians, eller De fem legenderna, gör om alla stereotyper till raka motsatsen och det är något jag verkligen gillar med denna film. Tex. Tomten är inte tjock, med värkdens största skägg med snälla renar osv. Han har tatueringar, är muskulös och har riktigt "läskiga" renar. Synd att den inte drog in så mycket pengar, det blir nog ingen tvåa då tyvärr.:(
 

IGÅR VAR EN BRA DAG

Hela dagen bestod av sol, frukt och mera frukt. MUMS! Senare på kvällen blev det bananpannkakor och lönnsirap, ännu mer mums.

söt fundersam apa

Har ni sett en sötare liten bebisapa? De två satt och myste och lekte hela tiden. I WANT ONE.