Never ending series - Pretty Little Liars

Pretty Little Liars
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Sammanfattning: Four friends band together against an anonymous foe who threatens to reveal their darkest secrets, while unraveling the mystery of the murder of their best friend.
Skådespelare: Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Ian Harding, Shay Mitchell, Sasha Pieterse mm.
Säsonger: 4 stycken. Säsong 5 kommer ut 10 juni 2014. 
 
So.. Vart ska jag börja? Jag har kollat på Pretty Little Liars sen det började och ärligt talat tyckte jag det var sjukt bra och väldigt spännande. Fram tills tredje eller fjärde säsongen så tyckte jag det var jättekul att spekulera kring olika teorier vem "A" var osv. Men med tiden så blev serien rörigare och rörigare. Producenterna lovade oss saker de sedan inte höll och avslutade aldrig olika "leads". De trycker in fler och nya karaktärer i varje nytt avsnitt och det blir aldrig något av det. Det känns som om de bara försöker hålla elden vid liv och fyller ut det med massa skit. I det senaste avsnittet "A is for Answers" fick vi en hel del ny information.
 
Hur länge ska de hålla på att dra ut på vem denne "A" är? Marlene har twittrat några gånger att den kommer ha 5 säsonger till. Kommer folk fortsätta kolla för att det är bra eller för att det vill ha ett svar. Det känns lite som gossip girl, alla vill veta vem som ligger bakom identiteten. hmm. 
 
-SPOILER- Om season 4 finale:
Dock så skapade det ingen vidare spänning. Efter sån här lång tid, varför skulle de döda Ezra(när de även fick reda på allt han gjort)? It does not make any sense. Sedan, vi vet FORTFARANDE inte vem som är bakom A. Ali lever, wow, men det visste vi redan. Vad vi inte visste var hur skum Mrs D är. Det är nog det enda som chockade mig faktiskt. Kan det vara Jason hon skyddar? Hope so, för då kommer säkert han vara med mer i serien. Jag gillar Jason. 
 
 Här är en sammanfattning:
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback